Results of Bal Bodh Sanskrit Competitive Exam

केन्द्र-नाम-न्यु पनवेल ,केन्द्र नं.-४२, परीक्षा दि.१६,१७ सितम्बर २०१७ परीक्षाफल (Result)

			-मासे, शके-१९	३९			
अनुक्रमां		पिता-नाम	उपनाम	आर्	परीक्षा-नाम	प्राप्तांक	श्रेणी
४९६०		नितिन	मावले	88		28	द्वितीय
४९६१		विजय		१०	बालबोध	39	वि.योग्यत
४९६२	्र _न अर्चित	नरेन्द्र	शिंदे	१०	बालबोध	58	द्वितीय
४९६३	श्रावणी	आशीष	पाटिल		बालबोध	3 €	
४९६४	अनुष्का	राजु	रोमन	1	बालबोध	28	प्रथम
४९६५	गोविन्दराजा राहुल	श्रीरंगनाथन	देसु		बालबोध		तृतीय
४९६६	पार्थ	रामचन्द्र	ढोबले		बालबोध	23	द्वितीय
४९६७	वेदार्थ	मंदार	37193113	88	बालबोध	२६	द्वितीय
४९६८	मारजूक	मरूफ		88	बालबोध	30	प्रथम
४९६९	सुजान	नागराज	गावकर	11		00	अनुपस्थित
४९७०	सिद्धार्थ	जितेश		7	बालबोध	36	वि.योग्यता
४९७१	आर्धरा	जयप्रकाश	बरुआ	-	बालबोध	२५	द्वितीय
४९७२	गौरी	रमेश	नायर	०९	बालबोध	४८	वि.योग्यता
		रमश	शिंदे	-	बालबोध	3 2	प्रथम
४९७३	काम्या	नितिन	ठक्कर	88	प्रारंभ		
४९७४	आर्किन	श्याम -	कोंडलकर		21 193	3 4	प्रथम
४९७५	निमिश	दीपक	गलगले		प्रारंभ	- 88	द्वितीय
४९७६	अमेय	प्रवीन	मोदी	88	प्रारंभ	90	तृतीय
४९७७	हर्ष	गजेन्द्र कुमार		88	प्रारंभ —:	00	अनुपस्थित
४९७८	तनया	सुधीर	शाह	88	प्रारंभ	33	प्रथम
४९७९	धुवा	राकेश	पाटिल	68	प्रारंभ	४०	वि.योग्यता
8960	चैतन्या	रावान्द्र	ठक्कर	88	प्रारंभ	38	प्रथम
४९८१	अशल्य शायल्ल		कुलकर्णी	85	प्रारंभ	२८	द्वितीय
४९८२	वेदिका	एस.मनुवेल		88	प्रारंभ	00	अनुपस्थित
४९८३	अनीता	महेंद्र	घोटणे	१०	प्रारंभ	38	प्रथम
४९८४		जॉर्ज	मध्यु	88	प्रारंभ	86	तृतीय
४९८५	अदिति	जितेन्द्र	मिश्रा	88	प्रारंभ	23	द्वितीय
	चिन्मय	शम्भ	मथ	88	प्रारंभ	28	तृतीय
४९८६	श्याम	शशिरंजन कुमार	गुप्ता	११	प्रारंभ	20	तृतीय
१९८७	यश						4
339	श्रावणी	अनिल	शर्मा	85	प्रवेश	00	अनुपस्थित
969		दिलीप कुमार	पाटिल	85	प्रवेश	88	तृतीय
	अक्षता	आशीष	जोगलेकर	88	प्रवेश	६६	प्रथम
990	युवान	संदीप	भोयर	85	प्रवेश	28	अनुत्तीर्ण
999	ओजस	निलेश	पाटिल	88	प्रवेश	36	तृतीय

BRRI 34TEMPY P. R. Randey

8665	पी. तन्वी	पी.वेंकट	राव	85	प्रवेश	42	द्वितीय
४९९३	मंजुश्री	मोनिकांत	अय्यर	88	प्रवेश	33	तृतीय
४९९४	वेदिका	श्रीकांत	तुसम	85	प्रवेश	२९	अनुपस्थित
४९९५	रिद्धि	राकेश	गुंड	88	प्रवेश	४०	तृतीय
४९९६	अगस्थी	संजय	दोशी	85	प्रवेश	Ę϶	प्रथम
४९९७	हेतवी	मेहुल	ठक्कर	१२	प्रवेश	88	तृतीय
४९९८	वैष्णवी	हनुमंत	पल्हाले	88	प्रवेश	48	द्वितीय
४९९९	निनाद	अशोक कुमार	शेट्टी	85	प्रवेश	33	तृतीय
4000	तुषार	लक्ष्मीकांत	जंगाडे	88	प्रवेश	38	तृतीय
4009	ईशिता	संयोग	पाटिल	88	प्रवेश	40	द्वितीय
4002	अनघा	अजय कुमार	पाटिल	88	प्रवेश	४०	तृतीय
4003	साक्षी	प्रशांत	चवन	85	प्रवेश	44	द्वितीय
५००४	शाल्मली	समीर	केलकर	११	प्रवेश	४०	तृतीय
4004	श्याम कुमार	विजय	कुमार	१३	परिचय	39	अनुत्तीर्ण
५००६	समृद्धी	सोमनाथ		१३	परिचय	५५	तृतीय
4000	धुवा	ई.गंगाराम	डोंगरे	१३	परिचय	96	द्वितीय
4006	सिग्धा	संदीप	देब	85	परिचय	40	तृतीय

P.R. Pombey 17-1-18 सुरेश उपाध्याथ परीक्षामन्त्री